IMG_0481

Welkom bij The Colosseum Sportbar!

Bij The Colosseum Sportbar staat gezondheid centraal. Wij richten ons op een specifiek assortiment met hoge kwaliteit, zodat wij kunnen bieden wat jij als sporter nodig hebt. Al vanaf het ontbijt kunnen jullie bij ons terecht voor kwark/yoghurt bowls met vers fruit, granola, ontbijtgranen, proteïne-pannenkoekjes en smoothies. Voor ‘s middags hebben we broodjes, tosti’s, smoothies en salades.

Naast maaltijden bieden we ook verschillende hoogwaardige proteïnerepen, energiedranken en eiwitshakes om het maximale uit jouw training te halen.

Vraag ons naar de mogelijkheden!

Ook aan de gasten en bezoekers is uiteraard gedacht. Wij serveren de hele dag door een brede keus aan koffie- en theemogelijkheden en frisdranken.

Komt u uit de buurt en wilt u lekker komen eten of wat drinken, schuif gerust aan.

Bent u een zakelijke gast? Ook dan kunt u bij ons terecht om in een inspirerende omgeving uw werk te doen. Neem plaats aan de leestafel of in één van de ontspannen loungebanken. The Colosseum Gym heeft ook een luxe conferentieruimte beschikbaar voor presentaties of overleg achter gesloten deuren. The Colosseum Sportbar biedt hierbij brede catering mogelijkheden en aantrekkelijke aanbiedingen aan voor ieder bedrijfsevent.

Tot snel, bij The Colosseum Sportbar