THE COLOSSEUM GYM

Lessen

Topatleten

Hoe maak je van een vechter een topatleet? Wij geloven in een combinatie van intensieve fysieke training, tactische en technische training en voedingsadvies op maat. Onze atleten worden getraind door professionele trainers met kennis van zaken en een schat aan ervaring. Onze ervaren trainers bereiden je voor op wedstrijden, voorzien je van de juiste adviezen op gebied van voeding en training, en zijn je mentale coach en sparringpartner op weg naar de wedstrijd.

Recreanten

Iedereen kan leren kickboksen. Onze training heeft als doel om jou in een veilige omgeving de basisprincipes van het kickboksen bij te brengen. Wil jij starten met kickboksen? Of heb je al kickbokservaring en wil je je techniek en conditie verbeteren? De training voor recreanten is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar, en geschikt voor beginnende en gevorderde kickboksers. Tijdens de training leer je niet alleen de kickbokstechniek onder de knie te krijgen, maar werk je ook aan een betere conditie.

Gratis proefles

Kickboksen recreanten

Iedereen kan leren kickboksen. Onze training heeft als doel om jou in een veilige omgeving de basisprincipes van het kickboksen bij te brengen.

Wil jij starten met kickboksen? Of heb je al kickbokservaring en wil je je techniek en conditie verbeteren? De training voor recreanten is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar, en geschikt voor beginnende en gevorderde kickboksers. Tijdens de training leer je niet alleen de kickbokstechniek onder de knie te krijgen, maar werk je ook aan een betere conditie.

MMA

Bij MMA-training word je gedwongen het uiterste uit jezelf te halen, in een sfeer waar respect voor elkaar centraal staat. Niet voor niets is MMA (Mixed Martial Arts) een van de snelst groeiende vechtsporten ter wereld. Bij MMA worden het staande gevecht en het grondgevecht gecombineerd. Het Colosseum biedt MMA-training voor zowel beginners als professionals.

Voor beginnende MMA-vechters is er de basistraining waarin de basistechnieken van het staande gevecht en het grondgevecht worden aangeleerd, en voor de professionele MMA-vechters is er de speciale MMA-training waar we onze atleten klaarstomen voor wedstrijden op professioneel niveau.

4xB-training

Bij de 4XB-training wisselen we cardio- en krachtoefeningen af en werken we gericht aan de vier B’s: Benen, Billen, Buik en Borst

Doordat we cardio- en krachttraining afwisselen werk je niet alleen aan een strakker lichaam, maar verbrand je ook veel calorieën. De les wordt gegeven op lekkere tempomuziek en is geschikt voor beginnende en gevorderde sporters van iedere leeftijd.

Zaktraining

Wil jij in 60 minuten een complete work-out doen? Je kickbokstechtniek verbeteren én aan je conditie werken? Dan is de zaktraining ideaal voor jou! Tijdens de 60-minuten durende work-out train je alle kickbokstechnieken op de bokszak. De training wordt gegeven op lekkere tempomuziek en tijdens de les is er geen fysiek contact met andere mensen. In rondes van drie minuten werk je aan je conditie en techniek onder leiding van onze ervaren kickboksers. De zaktraining is geschikt voor iedereen, van beginner tot prof.

Circuittraining

Wil jij werken aan een sterker lijf maar ook je uithoudingvermogen vergroten? Kom dan onze circuittraining proberen. Met deze training vergroten we je kracht en uithoudingsvermogen in een functionele kracht- en conditietraining waarbij we trainen in de open keten. De training is laagdrempelig en geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar. The Colosseum werkt met drie vormen circuittraining:

  1. Kracht
  2. Vetverbranding
  3. Uithoudingsvermogen

Personal training

Ook trainen onder persoonlijke begeleiding kan bij The Colosseum. Tijdens de intake bespreken we jouw persoonlijke doelen en ontwikkelen we een plan op maat zodat je deze doelen ook gaat behalen. Hiervoor maken we gebruik van kracht- en circuittraining en pads-training (boks-training). Daarnaast werken we een persoonlijk voedingsplan voor je uit met – op verzoek – een bloedtest. We kunnen dan tot in detail zien welke voedingsstoffen ontbreken in je voedingspatroon. Maak voor een sessie met onze personal trainer van tevoren een afspraak.

Boks en Kickboks clinic

Wij dragen onze passie en ons enthousiasme voor kickboksen graag over op anderen. The Colosseum is daarom ook in te huren voor het geven van boks- of kickboksclinics.

Wil jij met je bedrijf, school of vrijgezellenfeest een uitgebreide boksclinic op maat, gegeven door professionals? Wij zorgen voor een clinic op maat die wordt gegeven door SKMO-gecertificeerde docenten. De clinic kan gegeven worden op onze eigen sportacademie of op een door jou te bepalen locatie.

 

 

Neem contact met ons op

Contact opnemen