Kickbox dames

Ben jij een sportieve dame en lijkt kickboksen jou wel wat? Bij sportacademie The Colosseum kan iedereen komen kickboksen. Elke maandag t/m vrijdag zijn er trainingen in kickboksen waarbij je zo kunt aansluiten. Op een aantal dagen geven we zelfs op meerdere momenten op de dag training, zo is er altijd een moment op de dag en in de week dat jij tijd hebt om fanatiek te komen kickboksen met een groep vrouwen en mannen. Nog niet veel ervaring? Geen probleem, iedereen kan bij The Colosseum komen trainen. Onze academie is zeer laagdrempelig zodat iedereen, zowel wedstrijdsporter als recreant, op zijn of haar plek is in onze sportschool en tijdens de trainingen. Mannen of vrouwen, jong of oud, dik of dun, iedereen is welkom bij sportacademie The Colosseum in Utrecht. Voor ieder individu bieden bij uitdaging!

Over sportacademie The Colosseum

Naast kickboksen voor dames en heren, kun je bij The Colosseum voor meer disciplines terecht. Wij verzorgen ook trainingen in MMA en Fast Fit. Je kunt bij ons komen trainen voor wedstrijden, maar je kunt ook onze lessen Kickboksen voor Recreanten volgen (zie lesrooster). Sportacademie The Colosseum:

  • Beschikt over 400 m² trainingsruimte
  • Is voorzien van een vloer met matten, boksring, bokszakken, een krachthoek en alle andere hulpmiddelen
  • Heeft professionele trainers die les geven
  • Biedt je graag een gratis proefles aan!

De sfeer bij The Colosseum wordt door al onze leden als bijzonder goed ervaren en onze trainingen zijn van hoge kwaliteit. Als je voor het eerst bij ons binnenkomt voor een proefles of om zo maar eens even rond te kijken, dan zul je dit direct merken. Kom gerust een keer langs, er is altijd iemand aanwezig om je te voorzien van een kop thee of koffie en je vragen te beantwoorden.

Waarom kickboksen/

Kickboksen als vechtsport is al lang geen sport alleen voor mannen meer en wordt ook onder vrouwen steeds populairder. Het is een vechtsport waarbij zowel armen als benen gebruikt mogen worden. De training bestaat uit diverse aanvals- en verdedigingstechnieken, maar ook uithoudingsvermogen en respect voor elkaar, voor de trainer en voor jezelf spelen een grote rol. Naast de verschillende technieken die je leert om jezelf te kunnen verdedigingen, is kickboksen ook goed voor je conditie en draagt het bij aan een fit lijf en stimuleert het de geest. Het helpt je om een sterke en mentale houding te ontwikkelen en zal ook voor meer zelfvertrouwen zorgen.

Gratis proefles volgen

Heb jij interesse in het kickboksen voor dames, maar wil je eerst graag weten of dit ook echt wat voor jou is? Kom dan langs voor een gratis proefles. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, maar kan gewoon bij binnenkomst aangeven dat je graag een keer mee wilt trainen. Zorg zelf voor comfortabele kleding, dan zorgen wij voor je handschoenen en scheenbeschermers. Heb je toch nog vragen? Bel of mail ons dan even, dan helpen wij je graag verder.

Gratis proefles Inschrijven

Neem contact met ons op

Contact opnemen

Na het verzenden van dit formulier
gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Nieuwsbrief