Kickboksen kinderen Utrecht

Bij The Colosseum verzorgen wij kickbokslessen voor kinderen in Utrecht. Namelijk voor kinderen in Utrecht in de leeftijdscategorieën 6 tot 11 jaar en 12 tot 14 jaar. Op deze leeftijd is het kickboksen immers een uitermate goede manier om met je lichaam bezig te zijn.

Iedereen kan kickboksen, ook kinderen in Utrecht!

Wij hanteren deze twee verschillenden leeftijdscategorieën, omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen altijd veilig met kinderen in Utrecht van hun eigen leeftijd moeten kunnen sporten. Hierdoor ontstaat er weinig verschil van niveau en kunnen ze met elkaar en van elkaar leren.

The Colosseum

Kickboksen voor kinderen in Utrecht: Wat leer je?

Discipline, gekoppeld aan een speelse en gevarieerde manier van kickbokstraining, zorgt ervoor dat de kinderen in Utrecht op allerlei manieren gestimuleerd worden. Voor motoriek, zelfvertrouwen, de ontwikkeling van coördinatief vermogen, de opbouw van conditie en de oog/hand coördinatie, is kickboksen een heel geschikte sport.
Tijdens de trainingen van kickboksen voor de jeugd is hard contact op het hoofd niet toegestaan! Alle lessen worden gegeven door gediplomeerde kickboksdocenten.

Waarom kickboksen voor kinderen in Utrecht bij The Colosseum?

  • The Colosseum is voorzien van een vloer met matten, boksring, bokszakken, een krachthoek en alle andere hulpmiddelen;
  • The Colosseum beschikt over 400 m² trainingsruimte;
  • The Colosseum heeft professionele trainers ter beschikking;
  • NU: Een gratis proefles!
Heeft u interesse of vragen?

Kom nu kickboksen voor kinderen in Utrecht bij The Colosseum, en profiteer van een gratis proefles! Aanmelden kan via onze website. Voor vragen kunt u altijd bellen naar telefoonnummer +31 (0) 6-21888457.

Gratis proefles Inschrijven

Neem contact met ons op

Contact opnemen