Kickboksen dames

Kickboksen voor dames bij The Colosseum Gym

Heb jij altijd al willen kickboksen, maar ligt de drempel te hoog, omdat het vaak lessen vol mannen zijn? Kom dan kickboksen bij The Colosseum waar je kunt kickboksen met dames! Wij bieden kickboksen speciaal voor vrouwen aan, zodat je op je gemak en eigen niveau kunt sporten in een groepsles kickboksen (dames).

Ben jij op zoek naar kickboksen speciaal voor dames? Ook dan ben je bij The Colosseum aan het juiste adres. Tijdens de lessen heerst er een fijne sfeer en brengen we jou graag nieuwe technieken bij. Kom eens langs bij The Colosseum en ervaar het zelf!

Gratis proefles

The Colosseum sportacademie

The Colosseum is een sportacademie gevestigd in Utrecht waar je terecht kan voor het volgen van lessen MMA, Fast Fit en natuurlijk kickboksen. Wij zijn een gespecialiseerde sportacademie waar je professioneel kunt trainen. De academie is zeer laagdrempelig, zodat iedereen, mannen en vrouwen, van wedstrijdsporter tot recreant, bij ons kan komen trainen. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich bij ons op zijn gemak voelt en ook iedereen is welkom.

Sportacademie The Colosseum:

  • Is voorzien van een vloer met matten, boksring, bokszakken, een krachthoek en alle andere hulpmiddelen;
  • Heeft professionele trainers die lesgeven;
  • Biedt je graag een gratis proefles aan!
Kickboksen dames

Wat kun je verwachten?

We beginnen de kickboksles altijd met een uitgebreide warming up waarbij we alle spieren aanspreken. We combineren tijdens het kickboksen voor dames verschillende elementen, zoals bokszaktraining, techniek zoals voetenwerk en stootcombinaties, (licht) sparren en core stability oefeningen. We sluiten af met een cooling down om blessures te voorkomen. Respect voor elkaar staat altijd centraal, daarom luisteren we naar elkaars wensen m.b.t. stoten op het hoofd.

Waarom kickboksen?

Kickboksen is al lang geen sport meer voor alleen mannen en wordt ook onder vrouwen steeds populairder. Het is een vechtsport waarbij zowel armen als benen gebruikt mogen worden. De training bestaat uit diverse aanvals- en verdedigingstechnieken, maar ook uithoudingsvermogen en respect voor elkaar, de trainer en jezelf speelt een grote rol. Naast de verschillende technieken die je leert om jezelf te kunnen verdedigingen, is kickboksen goed voor je conditie en draagt het bij aan een fit lijf en stimuleert het de geest. Het helpt je om een sterke en mentale houding te ontwikkelen en zal ook voor meer zelfvertrouwen zorgen.

Kickboksen is een echte full body workout waarbij body & mind getraind worden

Wanneer zijn de trainingen?

7 dagen per week bieden wij kickbokslessen aan. Kickboksen voor vrouwen kan een aantal keer per week. Bekijk ons rooster voor de huidige lessen. Als je het boksen leuk vindt, kun je gaan werken naar drie keer in de week boksen voor een volledige wekelijkse training. Hoe vaak je traint blijft echter altijd aan jezelf! Doe vooral waar jij je goed bij voelt en wat past in jouw lifestyle.

Gratis proefles volgen

Heb jij interesse in het kickboksen voor dames, maar wil je eerst graag weten of dit ook echt wat voor jou is? Kom dan langs voor een gratis proefles. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, maar kan gewoon bij binnenkomst aangeven dat je graag een keer mee wilt trainen. Zorg zelf voor comfortabele kleding, dan zorgen wij voor je handschoenen en scheenbeschermers. Heb je toch nog vragen? Bel of mail ons dan gerust, dan helpen wij je graag verder.

Gratis proefles Inschrijven

Neem contact met ons op

Contact opnemen

Na het verzenden van dit formulier
gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Nieuwsbrief