Kickboksen dames

Kickboxen dames

Heb jij altijd al graag eens willen kickboksen, maar ligt de drempel te hoog, omdat het vaak lessen vol mannen zijn? Kom dan kickboksen bij The Colosseum. Wij zijn een gespecialiseerde sportacademie waar je professioneel kunt trainen. De academie is zeer laagdrempelig, zodat iedereen, mannen en vrouwen, van wedstrijdsporter tot recreant, bij ons kan komen trainen. Ben jij op zoek naar kickboxen speciaal voor dames? Ook dan ben je bij The Colosseum aan het juiste adres. Tijdens de lessen heerst er een fijne sfeer en brengen we jou graag nieuwe technieken bij. Kom eens langs bij The Colosseum en ervaar het zelf!

The Colosseum

The Colosseum is een sportacademie gevestigd in Utrecht waar je terecht kan voor het volgen van lessen MMA, Fast Fit en natuurlijk kickboksen. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich bij ons op zijn gemak voelt en ook iedereen is welkom. Sportacademie The Colosseum:

  • Beschikt over 400 m2 trainingsruimte
  • Is voorzien van een vloer met matten, boksring, bokszakken, een krachthoek en alle andere hulpmiddelen
  • Heeft professionele trainers die les geven.
  • Biedt je graag een gratis proefles aan!

Waarom kickboksen?

Kickboksen is al lang geen sport voor mannen meer en wordt ook onder vrouwen steeds populairder. Het is een vechtsport waarbij zowel armen als benen gebruikt mogen worden. De training bestaat uit diverse aanvals- en verdedigingstechnieken, maar ook uithoudingsvermogen en respect voor elkaar, de trainer en jezelf speelt een grote rol. Naast de verschillende technieken die je leert om jezelf te kunnen verdedigingen is kickboksen ook goed voor je conditie en draagt het bij aan een fit lijf en stimuleert het de geest. Het helpt je om een sterke en mentale houding te ontwikkelen en zal ook voor meer zelfvertrouwen zorgen.

Gratis proefles volgen

Heb jij interesse in het kickboxen voor dames, maar wil je eerst graag weten of dit ook echt wat voor jou is? Kom dan langs voor een gratis proefles. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, maar kan gewoon bij binnenkomst aangeven dat je graag een keer mee wilt trainen. Zorg zelf voor comfortabele kleding, dan zorgen wij voor je handschoenen en scheenbeschermers. Heb je toch nog vragen? Bel of mail ons dan even, dan helpen wij je graag verder.

Gratis proefles Inschrijven

Neem contact met ons op

Contact opnemen

Na het verzenden van dit formulier
gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Nieuwsbrief