Kickboksen voor vrouwen

Kickboksen voor vrouwen in Utrecht

Heb jij interesse in kickboksen voor vrouwen, maar dan op een gespecialiseerde sportacademie? Je bent van harte welkom bij The Colosseum Gym! The Colosseum is een sportacademie in Utrecht gespecialiseerd in de verscheidene disciplines. Denk hierbij aan MMA, Fast Fit en natuurlijk kickboksen.

Onze academie is zeer laagdrempelig zodat iedereen, zowel wedstrijdsporter als recreant, op zijn of haar plek is. Mannen of vrouwen, jong of oud, dik of dun….. Iedereen is welkom bij sportacademie The Colosseum in Utrecht.

Gratis proefles Lid worden

Kickboksen voor vrouwen bij The Colosseum Gym

Waarom kiezen voor kickboxen voor dames in Utrecht bij The Colosseum Gym? De voordelen van onze sportacademie op een rij:

  • The Colosseum is voorzien van een vloer met matten, boksring, bokszakken, een krachthoek en alle andere hulpmiddelen;
  • The Colosseum heeft professionele trainers ter beschikking voor kickboksen voor dames in Utrecht;
  • Gratis proefles
  • Les een trainer die gecertificeerd is als sportdocent

Kickboksen

Bij kickboksen ziet men al gauw grote gespierde mannen voor zich die elkaar in de ring een paar rake klappen geven. Deze sport is echter niet alleen geschikt voor mannen, maar voor iedereen. Ook voor vrouwen. Wie je bent als vrouw of wat je in het dagelijks leven allemaal doet, doet er niet toe. Wij bieden training aan voor hardwerkende moeders en carrièretijgers.

Kickboksen voor dames in Utrecht is geschikt voor jou wanneer je wilt afvallen, of juist mentaal of lichamelijk sterker wil worden. Of omdat je gewoon even wilt ontstressen, leniger wilt worden of aan je conditie wilt werken. Of wanneer je jezelf wilt leren verdedigen, natuurlijk.

Kracht, lenigheid en conditie

Kickboksen voor vrouwen is een sport waar je bijna alle spiergroepen voor gebruikt. Deze sport draagt dus ook bij aan de ontwikkelingen van de belangrijkste spieren in je lichaam. Denk aan je bilspieren, beenspieren en buikspieren.

De lessen van de trainer bestaan onder andere uit verdedigings- en aanvalstechnieken, maar ook uit respect voor elkaar en uithoudingsvermogen. Je leert terwijl jij die spieren traint jezelf verdedigen en je werkt ook nog eens aan een gezond en strak lichaam. Bij iedere training staan conditie, lichaam en geest centraal. Het resultaat van de trainingen? Meer zelfvertrouwen en een sterkere houding, zowel lichamelijk als mentaal.

Gecertificeerde trainer

De kickboks trainingen die je volgt worden gegeven door professionals uit het vak, die een certificaat hebben gehaald om jou kickbox training te mogen geven. Zij hebben door de jaren heen al vele professionele topatleten opgeleid. Van Jahfarr Wilnis tot aan Tyjani Beztati en Jason Wilnis. Misschien ben jij wel de volgende atleet die opgeleid wordt door een professionele trainer?

Meld je aan voor kickboksen voor vrouwen

Word lid en meld je nu aan voor kickboksen voor dames in Utrecht bij The Colosseum. Het is ook mogelijk om eerst een gratis proefles aan te vragen voor kickbox voor dames. Deze proefles is geheel gratis en verplicht je nergens toe. Het is niet nodig om je aan te melden voor een proefles, je hoeft bij binnenkomst alleen maar te melden dat je graag een keer mee doet.

Heb je vragen over de lessen, of wil je voor jij je inschrijft bij onze sportacademie eerst meer over ons te weken komen? Voor vragen kan je bellen naar telefoonnummer 030 - 303 10 65. Je kunt natuurlijk ook altijd even langs komen op de academie, we maken graag kennis met je.

Gratis proefles Lid worden

Neem contact met ons op

Contact opnemen

Na het verzenden van dit formulier
gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Nieuwsbrief