aedvoordelig logo

Bij The Colosseum Gym vinden we veiligheid en gezondheid van onze sporters en bezoekers belangrijk. Daarom is er in de sportschool altijd goed getraind personeel aanwezig en sinds kort ook een AED (Automatische Externe Defibrillator).

Jaarlijks komt het zo’n 17.000 keer voor dat iemand, buiten het ziekenhuis, plotseling getroffen wordt door een fibrillerend (stilstaand) hart. Snel starten met reanimatie met een AED is dan van levensbelang. Met iedere minuut die verloren gaat, neemt de kans op overleven met 10% af.

Juist bij intensieve sporten, zoals de sporten die bij onze sportschool worden beoefend, is het van belang een AED altijd dicht bij te hebben.

The Colosseum heeft een samenwerking met het bedrijf AEDvoordelig. Met hun motto “betaalbare AED’s redden onbetaalbare levens” leveren ze niet alleen AED’s maar zorgen ze ook voor het onderhoud en zijn ze 24/7 bereikbaar wanneer er een inzet van de AED is geweest. Mocht je meer willen weten over het nut en de kosten van een AED in jouw sportschool, voor thuis of op je werk; informeer dan eens bij www.AEDvoordelig.nl of bel 088-2336000.

Hopelijk hoeven we onze AED nooit te gebruiken, maar mocht het voorkomen, dan staan wij (en onze AED) er klaar voor!

Team The Colosseum Gym